Qui som

Som una assessoria que va iniciar la seva activitat l’any 1.992 amb experiència en el sector de l’assessorament i la gestió professional per a empreses, autònoms i particulars.
Contactar

A Assessoria Sant Feliu S.L. oferim els serveis d’assessorament i gestió fiscal-comptable, jurídic, mercantil i laboral a nivell d’empresa, així com assessorament i gestions a nivell particular.

En la nostra empresa, ens esforcem per brindar un servei pròxim, personalitzat i de confiança als nostres clients. Sabem l’important que és per a tu comptar amb un equip en el qual puguis confiar, i per això som aquí per a assessorar-te sense compromís. Pot contactar-nos fàcilment a través del nostre qüestionari, i sigui quina sigui la seva consulta, la respondrem immediatament.

La nostra gestoria ofereix una gestió integral per a particulars, empreses i autònoms. Ens enorgulleix dir que la nostra filosofia es basa en l’esforç i la preparació continuada, ja que creiem que són la base necessària per a dur a terme un treball eficient i de qualitat, sempre enfocat a garantir els interessos dels nostres clients.

La professionalitat i el treball ben fet són les nostres premisses fonamentals. Per a nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és la nostra millor carta de presentació. Estem compromesos a oferir-te un servei excepcional que s’adapta a les teves necessitats específiques, perquè entenem que cada client és únic i mereix un tracte personalitzat.

No dubtis a contactar-nos i descobrir com podem aj udar-te. Som aquí per a oferir-te solucions i acompanyar-te en tot moment. La teva satisfacció és la nostra prioritat, i treballarem increïblement per a superar les teves expectatives. Confia en nosaltres i deixa’ns demostrar-te la diferència que podem fer en la teva vida empresarial o personal!